Recent Posts

  Parisuhde kuntoon seksiblogi

  Parisuhde ei mene itsestään eteenpäin kuin juna. Parisuhteen eteen Seksin ei tarvitse olla päätähuimaavaa joka kerta pitääkseen parisuhteen kunnossa. Parisuhteen ”konmaritus” – eroon iloa tuottamattomasta suhteesta? Kun suhde on laitettu perusteellisesti kuntoon, on sen ylläpitokin. Jalkojen välistä on uusi blogi joka kertoo n. nelikymppisen pariskunnan havaintoja ja kokemuksia seksistä & parisuhteesta. Mitä on opittu edellisistä..

  Creampie elokuvat hämeenlinna maxim

  Lahjaideat jakoon Päivän kysymys: Ei se paljoa vaadi, että näyttelee vähän innostuneempaa kuin onkaan. Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV: Kiitos Laura de Lille Miksi penistä pitäisi imeä kaksi minuuttia päivässä? Heidi mietti, kannattaako 50 jäsenen ryhmässä avautua. Mainos   uutinen jatkuu alla.

  Jalkojen välistä on uusi blogi joka kertoo n. nelikymppisen pariskunnan havaintoja ja kokemuksia seksistä & parisuhteesta. Mitä on opittu edellisistä. Seksisyksy eli kiinnostavia uusia seksiblogeja. Seksi Äiti tahtoo panna Neljän äidin ryhmäblogi seksistä, äitiydestä ja parisuhteesta. Parisuhdetta, jonka kohokohtia ovat ihan tavalliset tiistai-illat, kun lasten mentyä nukkumaan mennään Arki on ihmisen parasta aikaa ja arkipäiväistynyt suhde on mulle luksusta. . Sinulla on niin kaunis blogi. Mutta mä näen, että pelkillä parisuhdelomilla ei saada parisuhdetta kuntoon tai hoidettua.

  Kenelle ja miksi me kirjoitamme? Yhdistävä tekijä näyttää minun silmiini olevan se, että kaikissa avoimissa suhteissa se oma kumppani on aina se pysyvä ykkönen, muut kumppanit taas vain pientä vaihtelua. Mistä puhuimme Lilyssä tällä viikolla: Mä en näe noita kahta mitenkään poissulkevina! Mene joskus nukkumaan vihaisena REM-uni on tehokas tapa ratkoa ongelmia. Helmat ylös — kiitos minihamelookeista! Olet kaiken kunnian ansainnut! Parisuhdetta, jonka kohokohtia ovat ihan tavalliset tiistai-illat, kun lasten mentyä nukkumaan mennään tekemään parisuhde kuntoon seksiblogi keittiöön ja kikatellaan hölmöille jutuille. Myös uudet ideat sekä vanhat assosiaatiot tuovat ratkaisuja tilanteeseen. Miyagi Näin selviät erosta Neuvoja teille, ihanat nuoret! Tervetuloa Lily Editiin Sofia Ruutu! Pariterapeutin mukaan avainasia on käsitellä omat kallaveden koulu ellit seksi — suhde muuttuu, kun alkaa itse muuttua. On muitakin malleja kumppanuudelle ja vanhemmuudelle kuin pitkä parisuhde, mutta ihmisellä näyttää olevan halu ja tarve olla luottamussuhteessa toiseen ihmiseen. Varaa aika lääkärille Varaa aika lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen vastaanotolle:

  Q&A